Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewPost]: Σκληρή ανακοίνωση από Αποστολόπουλο για σπουδή της MIG να πωλήσει το Υγεία
[NewPost]: Σκληρή ανακοίνωση από Αποστολόπουλο για σπουδή της MIG να πωλήσει το Υγεία

[NewPost]: Σκληρή ανακοίνωση από Αποστολόπουλο για σπουδή της MIG να πωλήσει το Υγεία

Με μία εξαιρετικά αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε η G. Apostolopoulos Holdings S.A., βασικός μέτοχος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, την απόφαση της MIG να προχωρήσει σε άμεση κατακύρωση της πώλησης του Υγεία στο CVC.

Στην ανακοίνωση της πλευράς Αποστολόπουλου γίνεται λόγος για σπουδή της διοίκησης της MIG να παραδοθεί το Υγεία στο συγκεκριμένο σχήμα, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να εξασφαλιστεί ακόμη υψηλότερο τίμημα, το οποίο η Αποστολόπουλος ήταν έτοιμη να προσφέρει. Προαναγγέλλεται, δε, νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το βασικό μέτοχο του Ιατρικού Κέντρου αναφέρει:

«Στις 30/62018, η Εταιρεία μας κατέθεσε, επισήμως, προσφορά για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της ΥΓΕΙΑ Α.Ε,, που κατέχει η MIG, με τίμημα υψηλότερο του ανταγωνισμού, που υποστηριζόταν οικονομικά από γνωστό αμερικάνικο Fund, το οποίο έχει ήδη σημαντική παρουσία στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει ήδη 3 εξαγορές, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης και άλλων. Η προσφορά μας αυτή περίτρανα απέδειξε ότι η πρόσκληση των MIG και Πειραιώς «να δείξουμε τα λεφτά» ήταν όλως προσχηματική και κενή.

Έτσι, αντί η MIG να προχωρήσει σε επίσημη διαδικασία πώλησης, η οποία θα εξασφάλιζε το μεγαλύτερο δυνατό τίμημα, στις 3/7/2018 επέλεξε ως σύμβουλο τη Rothschild, η οποία με διαδικασία express, μόλις δύο 24ώρων, κάτι που εύλογα κατεγράφη ως παγκόσμιο ρεκόρ στο χώρο του Investment Banking, απεφάνθη ότι καταλληλότερη ήταν η προσφορά της CVC, αφού εκείνη αναγκάσθηκε να ισοφαρίσει σε ύψος τη δική μας οικονομική προσφορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!