Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Συνάντηση Θεοχαρόπουλου με Μπουτάρη σε καλό κλίμα – Τι συζήτησαν (φωτό)
[NewPost]: Συνάντηση Θεοχαρόπουλου με Μπουτάρη σε καλό κλίμα – Τι συζήτησαν (φωτό)

[NewPost]: Συνάντηση Θεοχαρόπουλου με Μπουτάρη σε καλό κλίμα – Τι συζήτησαν (φωτό)

Συνάντηση μιας ώρας με κυρίως μενού τις εξελίξεις στην προοδευτική παράταξη είχαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη . Tο κλίμα ήταν εξαιρετικό και οι δύο πλευρές τόνισαν ότι για να επιτύχει το εγχείρημα χρειάζεται νέο ξεκίνημα χωρίς κατακερματισμούς και με υπέρβαση των υπαρχόντων σχημάτων.

Κάπου εκεί ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έβαλε το θέμα της ανανέωσης σε πρόσωπα και πρακτικές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το θέμα δεν είναι ηλικιακό και το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Γιάννης Μπουτάρης. Η απάντηση του Δημάρχου ήταν: “εγώ έχω ακόμη τρία χρόνια θητεία στο δήμο και 6 εγγόνια εσείς να βγείτε τώρα μπροστά”.

Τι άλλο συζήτησαν οι δύο πολιτικοί; Θέματα του δήμου αλλά και το φλέγον θέμα του προσφυγικού όπου κοινή διαπίστωση ήταν πως η κυβέρνηση τα έχει πάει χάλια καθώς για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ούτε καν στα αναμενόμενα όπως η ένταξη στην σχολική κοινότητα των μικρών προσφύγων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!