Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Σήμα κινδύνου από τους υπάλληλους στις φυλακές Χανίων λόγω έλλειψης προσωπικού
[NewPost]: Σήμα κινδύνου από τους υπάλληλους στις φυλακές Χανίων λόγω έλλειψης προσωπικού

[NewPost]: Σήμα κινδύνου από τους υπάλληλους στις φυλακές Χανίων λόγω έλλειψης προσωπικού

Σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό καταγγέλλει το Σωματείο Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Χανίων με επιστολή του στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και στις Δικαστικές αρχές, για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό.

Σύμφωνα με το flashnews, στην επιστολή τους οι υπάλληλοι περιγράφουν αναλυτικά την δραματική υπάρχουσα κατάσταση και τις ανάγκες που υπάρχουν για τις τέσσερις πτέρυγες των φυλακών στις οποίες διαμένουν 400 κρατούμενοι και επισημαίνουν πως παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν, οι αυξανόμενες απαιτήσεις μπορεί ανα πάσα στιγμή να οδηγήσουν σε κάποιο «λάθος».

Μάλιστα απευθύνουν ιδιαίτερη έκκληση για τον διορισμό ειδικευμένων νοσηλευτριών που μπορεί να χρειαστεί να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Ολόκληρη η επιστολή του Σωματείου:

«Σας γνωρίζουμε ότι στο Κατάστημα μας πλέον βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω της έλλειψης προσωπικού και κυρίως των κλάδων φυλακτικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξάντληση αρκετών συναδέλφων μας, δηλώνοντας πλέον λόγω του φόρτου εργασίας ανήμποροι να ανταπεξέλθουν πλήρως στα καθήκοντα τους.

Έχουν συσσωρευτεί αρκετά οφειλόμενα ρεπό στους συναδέλφους του φυλακτικού προσωπικού και παρά την σωματική και ψυχολογική πίεση που δέχονται λόγω της σοβαρής έλλειψης προσωπικού, προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο του εργασιακού μας χώρου. Δυστυχώς το περίεργο είναι ότι τρείς συνάδελφοι του φυλακτικού προσωπικού όπου και είχαν αποσπαστεί στο Κατάστημά μας για να συνδράμουν στην λειτουργία του επέστρεψαν στις οργανικές τους θέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!