Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ
[NewPost]: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ

[NewPost]: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ

Συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, στις 19:00 από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ , όταν δηλαδή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιεί ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία, καλούν σε συλλαλητήριο την ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ από τον Αλέξη Τσίπρα, «χωρίς εξέδρες και ομιλητές».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Tο Σάββατο 8/9/2018 και ώρα 19:00 καλούμε όλους τους Έλληνες έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης για να εκφράσουμε ειρηνικά και αποφασιστικά την έντονη αντίδραση μας στην συμφωνία των Πρεσπών που πλήττει ανεπανόρθωτα τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού.

Όλοι με την Ελληνική σημαία στο χέρι ελάτε να πλημμυρίσουμε την Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα στην έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων γιατί δεν πρέπει να επιτραπεί η σλαβοποίηση του Μακεδονικού Ελληνισμού που οδηγεί σε παραχώρηση Ελληνικών εδαφών. Χωρίς εξέδρες και ομιλητές. Θα μιλήσει ο Ελληνικό λαός».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!