Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για Δικαιοσύνη και άδειες
[NewPost]: Σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για Δικαιοσύνη και άδειες

[NewPost]: Σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για Δικαιοσύνη και άδειες

Δριμύτατη κριτική κατά της κυβέρνησης ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για σειρά χειρισμών της στη Δικαιοσύνη αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προχωράει η διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών. Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

Με αφορμή την εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου για πειθαρχική έρευνα σε βάρος δικαστικού λειτουργού που μετέχει στην κρίσιμη διάσκεψη του ΣτΕ για τον νόμο περί τηλεοπτικών αδειών, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό που βιώνει η χώρα».

«Η χώρα βιώνει ένα πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό από μια Κυβέρνηση που όσο απομονώνεται από τους πολίτες τόσο ακολουθεί ακραίες μεθόδους που προσβάλλουν το Κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία. Όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών δεν έχουν προηγούμενο» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και συνεχίζει:

«Μια Κυβέρνηση που ετοιμάζεται να ρίξει “μαύρο” στην πολυφωνία, “μαύρο” στην ενημέρωση και, εντέλει, “μαύρο” στη Δημοκρατία» καταλήγει η ΝΔ.

«Οι αναφορές της Νέας Δημοκρατίας σε απομόνωση από τους πολίτες, συνεπακόλουθη υιοθέτηση ακραίων μεθόδων και επιβολή «μαύρου» στην ενημέρωση εμπνέονται από τις πρόσφατες και πλέον σκοτεινές εποχές της ίδιας της ΝΔ και της κυβέρνησης Σαμαρά», ήταν η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη η οποία συνέχισε:

Με τη σειρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Δικαιοσύνη τις οποίες συνέδεσε με τις τηλεοπτικές άδειες, προειδοποιώντας: «κάτω τα χέρια από τη δικαιοσύνη και τους θεσμούς πάνω στους οποίους θεμελιώνεται το κράτος δικαίου αι η δημοκρατία στον τόπο αυτό».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!