Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Σάλος από τις προκλητικές δηλώσεις Τσακίρη – «Να πας εσύ στη Βουλγαρία»
[NewPost]: Σάλος από τις προκλητικές δηλώσεις Τσακίρη – «Να πας εσύ στη Βουλγαρία»

[NewPost]: Σάλος από τις προκλητικές δηλώσεις Τσακίρη – «Να πας εσύ στη Βουλγαρία»

Σάλος από τα όσα προκλητικά είπε, ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ , Δημήτρης Τσακίρης, σύμφωνα με τα οποία, προέτρεψε ασφαλισμένους του Οργανισμού, να κλείσουν τα μπλοκάκια τους και να ιδρύσουν εταιρεία στην… Βουλγαρία εάν δεν μπορούν να πληρώσουν εισφορές.

Εκ των υστέρων, ο κ. Τσακίρης, σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις αντιδράσεις, υποστήριξε πως οι επίμαχες δηλώσεις του… παρερμηνεύθηκαν! Όπως υποστήριξε είχε «στόχο να καταδείξει είναι ότι η ικμάδα, η ζωηράδα και ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας».

Μανιός: «Να πάει εκείνος στη Βουλγαρία»

«Να πάει εκείνος στη Βουλγαρία», ήταν το σχόλιο του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρογλου. «Όταν κάποιος είναι διοικητής σε έναν οργανισμό δεν μπορεί να λέει άμα δεν σου αρέσει φύγε, αυτό είναι έξω από κάθε δημοκρατική λογική», υπογράμμισε.

«Ας πάει αυτός να κάνει τον διοικητή στη Βουλγαρία, δεν είναι αυτή η απάντηση σε ένα πρόβλημα, η απάντηση είναι κάτσε κάτω να το κουβεντιάσουμε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «όταν κάποιος είναι διοικητής σε έναν οργανισμό δεν μπορεί να λέει άμα δεν σου αρέσει φύγε, αυτό είναι έξω από κάθε δημοκρατική λογική», τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!