Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [NewPost]: Ρόμνεϊ υπέρ Τραμπ: Ιδανικός ηγέτης – Θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον
[NewPost]: Ρόμνεϊ υπέρ Τραμπ: Ιδανικός ηγέτης – Θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον

[NewPost]: Ρόμνεϊ υπέρ Τραμπ: Ιδανικός ηγέτης – Θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον

Ένα θερμό σχόλιο υποστήριξης του Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο Ρεπουμπλικάνος Μιτ Ρόμνεϊ, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τις ανησυχίες των πιστών υποστηρικτών του Τραμπ, γύρω από το ενδεχόμενο ανάθεσης στον ίδιο του χαρτοφυλακίου του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών.

Ο Ρόμνεϊ ήταν ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια της διεξαγωγής των προκριματικών κύκλων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την εκλογή προεδρικού υποψηφίου. Ο ίδιος δεν ζήτησε συγνώμη, παρά τη σαφή προσπάθειά του να εδραιώσει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Αμερικανού ΥΠΕΞ και να καθησυχάσει τους υποστηρικτές του Τραμπ, που αντιδρούν σε μια τέτοια ανάθεση.

Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, που ήταν προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων το 2012, αλλά έχασε την εκλογική μάχη, σχολίασε θετικά την κίνηση του Τραμπ να στείλει “ένα μήνυμα ενότητας, φέρνοντας μαζί τους Αμερικανούς,” αμέσως μετά την προεδρική εκλογή του στις 8 Νοεμβρίου.
Σχολιάζοντας τις αναθέσεις αρμοδιοτήτων στις οποίες προχωρεί ο Τραμπ προκειμένου να καλύψει “θέσεις-κλειδιά” στην κυβέρνησή του, ο Ρόμνεϊ σημείωσε: “οι τελευταίες εξελίξεις ενισχύουν συνδυαστικά την ελπίδα μου ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος Τραμπ είναι ο ιδανικός ηγέτης που μπορεί να μας οδηγήσει,” σ’ ένα καλύτερο μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!