Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ρήγμα στο Ποτάμι – Ψαριανός: Να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη
[NewPost]: Ρήγμα στο Ποτάμι – Ψαριανός: Να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη

[NewPost]: Ρήγμα στο Ποτάμι – Ψαριανός: Να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Φουρτούνες» στο Ποτάμι . Λίγες ώρες μετά τη… διαδικτυακή σύγκρουση Ψαριανού – Μαυρωτά για την περαιτέρω πορεία του κόμματος, ο πρώτος επανήλθε ανάβοντας νέες φωτιές στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση του πρώτου κόμματος, αρκεί να αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις δέκα προτάσεις μας», τόνισε ο Γρηγόρης Ψαριανός , μιλώντας στο Θέμα 104,6, ενώ κατήγγειλε ότι βουλευτές του ποταμιού έχουν συμφωνήσει ήδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

«Κάποιοι έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν δύο βουλευτές του Ποταμιού, δεν μπορώ να πω ονόματα, δεν θέλω να «δώσω» κανέναν, αλλά είναι γεγονός», υποστήριξε. Όπως είπε «έξι είμαστε στο Ποτάμι και δύο Ευρωβουλευτές, οκτώ. Ο Δανέλλης το έχει πει ξεκάθαρα, αν φύγουν οι ΑΝΕΛ, πρέπει να βάλουμε πλάτη. Εγώ με αυτό διαφωνώ κάθετα».
«Μέχρι τις εκλογές την μάχη θα την δίνω από το Ποτάμι , δεν έχω αποχωρήσει και δεν θα αποχωρήσω, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν υπάρχει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και να διατηρούμε την πίστη μας σε αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε, ένα ανεξάρτητο μεσαίο μεταρρυθμιστικό χώρο», τόνισε.
Νωρίτερα, μιλώντας στο κανάλι Epsilon, ανέφερε ότι «τo Ποτάμι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής και επιτέθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας ότι έχει κάνει πολλά λάθη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!