Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Public Βιβλιοθήκη: Αγαπημένα έργα παίρνουν ξανά ζωή!
[NewPost]: Public Βιβλιοθήκη: Αγαπημένα έργα παίρνουν ξανά ζωή!

[NewPost]: Public Βιβλιοθήκη: Αγαπημένα έργα παίρνουν ξανά ζωή!

Ανυπομονείς να βρεις το επόμενο βιβλίο που θα σε συντροφεύσει στις διακοπές σου; Αναζήτησε το στα βιβλία της PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. Έργα Ελλήνων και Ξένων συγγραφέων, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό αλλά δεν είναι διαθέσιμα ή ακόμα και λογοτεχνήματα που δεν έχουν εκδοθεί ποτέ στη χώρα μας, συνθέτουν την PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και συστήνονται εκ νέου στο απαιτητικό βιβλιόφιλο κοινό. Η PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ συνίσταται σε δύο σειρές: τα Public Classics και τη σειρά Public Modern Classics. Μία τρίτη σειρά, αφιερωμένη στην Αστυνομική Λογοτεχνία (Public Noir) θα προστεθεί στην Public Βιβλιοθήκη πολύ σύντομα.

Οι νέες εκδόσεις της Public Βιβλιοθήκης είναι:

Από τη σειρά Public classics

* Η Ουτοπία του Τόμας Μορ , ένας διάσημος μύθος που γράφτηκε στις αρχές του 16ου αιώνα και έκτοτε δεν έχει πάψει να γοητεύει και να προκαλεί το ενδιαφέρον, καθώς καταπιάνεται με το αιώνιο φιλοσοφικό ζήτημα της ιδανικής πολιτείας, με στοιχεία από τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον στωικισμό και τον επικουρισμό.

* Η Αφροδίτη με τη γούνα του Λέοπολντ Φον Ζάχερ-Μάζοχ , μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πραγματείες περί έρωτος. Ο τολμηρός συγγραφέας, εν έτει 1870, δεν δίστασε να γράψει ένα έργο που κάνει ακόμα και τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» να μοιάζουν άτολμες, άχρωμες και αδιάφορες. Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά βιβλία για όσα δεν δίστασε να θίξει σε μια εποχή που οι σαρκικές επιθυμίες παρέμεναν ανομολόγητες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!