Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Public Issue: Οργισμένοι και απογοητευμένοι οι Έλληνες – Σταθεροποιείται το προβάδισμα Μητσοτάκη
[NewPost]: Public Issue: Οργισμένοι και απογοητευμένοι οι Έλληνες – Σταθεροποιείται το προβάδισμα Μητσοτάκη

[NewPost]: Public Issue: Οργισμένοι και απογοητευμένοι οι Έλληνες – Σταθεροποιείται το προβάδισμα Μητσοτάκη

Την έντονη απογοήτευση των Ελλήνων για την κατάσταση στη χώρα, αλλά και σαφή προτίμηση τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ρόλο του πρωθυπουργού, όσο και σε μια πιθανή κυβέρνηση ΝΔ φέρνει στο φως το μηνιαίο Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue.

Συγκεκριμένα, ένα σαρωτικό ποσοστό, το 88% των ερωτώμενων πιστεύει ότι η Ελλάδα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση, ενώ, αναφορικά με τα συναισθήματα που νιώθουν για όσα ζουν καθημερινά, το 28% δηλώνει ”οργή/αγανάκτηση, το 25% απογοήτευση και το 19% ντροπή.

Όσον αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 45%, ενώ ακολουθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 37% και η Φώφη Γεννηματά στην τρίτη θέση με 36%. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην έκτη θέση, με 24%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με τον Οκτώβριο, η δημοτικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει υποχωρήσει κατά 2 μονάδες, του Αλέξη Τσίπρα έχει ανέβει κατά 2 μονάδες και της Φώφης Γεννηματά υποχωρεί κατά 3%.

Στην ερώτηση ”ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός”, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη , το 42% επιλέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το 22% τον σημερινό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!