Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Προσκλητήριο Μητσοτάκη στον επιχειρηματικό κόσμο να… βάλει πλάτη
[NewPost]: Προσκλητήριο Μητσοτάκη στον επιχειρηματικό κόσμο να… βάλει πλάτη

[NewPost]: Προσκλητήριο Μητσοτάκη στον επιχειρηματικό κόσμο να… βάλει πλάτη

Αν κάτι καταγράφηκε τα χρόνια της κρίσης, και, μάλιστα, αποτέλεσε και σημείο έντονης κριτικής από πλευράς εταίρων προς την Ελλάδα, αυτό είναι ότι σημαντικό μέρος του επιχειρηματικού κόσμου και όσων διέθεταν επενδυτικά κεφάλαια προτίμησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό παρά να αναλάβουν το ρίσκο στήριξης της χώρας. Προφανώς αυτό δεν αφορά το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, ωστόσο είναι σαφές ότι η έξοδος της Ελλάδας από το φαύλο κύκλο της ύφεσης απαιτεί, εκτός από πολιτική σταθερότητα και κάτι από την αίσθηση εθνικού χρέους που επέδειξαν στο παρελθόν οι τότε αστοί.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εδραία πεποίθηση ότι κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση δεν μπορεί να στηριχθεί μονοδιάστατα σε δημοσιονομικές προσαρμογές, ούτε βέβαια αποκλειστικά σε ξένα κεφάλαια. Και γι αυτό το λόγο, και κατά το παρελθόν, έχει αναφερθεί στην ανάγκη οι έλληνες επιχειρηματίες να βάλουν πλάτη στην εθνική προσπάθεια.

Κάτι που έπραξε και χθες από το βήμα της εκδήλωσης για τα βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards». «Η χώρα μας περιμένει πολλά από τον επιχειρηματικό κόσμο», είπε ο κ. Μητσοτάκης , και προς άρση κάθε αμφισβήτησης προσέθεσε: «Περιμένει να επενδύσετε στο μέλλον του τόπου μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!