Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Πώς είδαν οι βουλευτές τη μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη
[NewPost]: Πώς είδαν οι βουλευτές τη μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη

[NewPost]: Πώς είδαν οι βουλευτές τη μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη

Με ανάμεικτα συναισθήματα σε ότι αφορά την εικόνα αλλά και την ουσία των όσων ειπώθηκαν στη σημερινή μονομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή , εμφανίστηκαν τα μέλη των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Οι βουλευτές της πλειοψηφίας τόνιζαν στις συζητήσεις τους την εικόνα του πρωθυπουργού την ώρα που μιλούσε εκτός κειμένου και εξαπέλυε επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ εκείνοι της ΝΔ στα ερωτήματα που όπως είπαν έθεσε ο κ. Μητσοτάκης αλλά ποτέ δεν πήρε απάντηση.

«Όταν ο Τσίπρας αφήνει το κείμενο που έχει μπροστά, εκνευρίζεται και μιλάει εκτός κειμένου με ένταση, δεν παίζεται», αναφέρει στο Newpost βουλευτής της πλειοψηφίας με συνάδελφό του να προσθέτει πως: «το καλό είναι ότι πλέον μπορεί να μιλά εκνευρισμένος χωρίς κάνει λάθη, λέγοντας πράγματα που δεν πρέπει να ειπωθούν».

«Ο Τσίπρας κρύβεται πίσω από το ερώτημα του τι θα κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση», λέει βουλευτής της ΝΔ με εμπειρία σε κυβερνητικό πόστο και σημειώνει: «μια εβδομάδα ρωτά τι έκανε ο Μητσοτάκης στο Βερολίνο. Όταν του απάντησε όμως ότι ζήτησε τη μείωση των πλεονασμάτων επέλεξε να σωπάσει».

Άλλος βουλευτής της ΝΔ πάντως έθεσε το θέμα της Ρότσιλντ και το ταξίδι του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι δεν δόθηκαν απαντήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!