Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Πόρισμα ΝΔ για «Ερρίκος Ντυνάν»: Καμία ευθύνη πολιτικών προσώπων
[NewPost]: Πόρισμα ΝΔ για «Ερρίκος Ντυνάν»: Καμία ευθύνη πολιτικών προσώπων

[NewPost]: Πόρισμα ΝΔ για «Ερρίκος Ντυνάν»: Καμία ευθύνη πολιτικών προσώπων

Σε εκ διαμέτρου αντίθετα συμπεράσματα αναφορικά με τις ευθύνες πολιτικών προσώπων στην υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν, καταλήγει το πόρισμα της ΝΔ που κατατέθηκε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή, που συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Οι βουλευτές της ΝΔ, επισημαίνουν πως η παρέμβαση του Ελληνικού Δημοσίου και οι επιλογές των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων θα πρέπει να αξιολογηθούν υπό το πρίσμα του τελικού αποτελέσματος, των εναλλακτικών επιλογών τη χρονική περίοδο που οι αποφάσεις ελήφθησαν και κυρίως την αναλογία κόστους-οφέλους για το ελληνικό δημόσιο, τους εργαζόμενους και τους πιστωτές. «Με βάση όλα τα παραπάνω δεν προκύπτει ευθύνη των πολιτικών προσώπων που διαχειρίστηκαν με οποιοδήποτε τρόπο την υπόθεση του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ», αναφέρει χαρακτηριστικά το πόρισμα.

Παράλληλα, οι συντάκτες της έκθεσης υπογραμμίζουν πως η Δικαιοσύνη ήδη διερευνά όλες τις πτυχές της κακοδιαχείρισης της διοίκησης Μαρτίνη ( στην οποία το πόρισμα ουσιαστικά επιρρίπτει όλη την ευθύνη για την κατάσταση του Ντυνάν), ενώ καταλήγουν πως η Δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει ενδεχόμενη ζημία από τη μη αναγγελία απαίτησης του ύψους 4.500.000 ευρώ κατά την διαδικασία του αναγκαστικού πλειστηριασμού του Ντυνάν.

►Διαβάστε αναλυτικά το πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας ΕΔΩ .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!