Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής για τα Ίμια: Οι στιγμές απαιτούν εθνική συνεννόηση
[NewPost]: Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής για τα Ίμια: Οι στιγμές απαιτούν εθνική συνεννόηση

[NewPost]: Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής για τα Ίμια: Οι στιγμές απαιτούν εθνική συνεννόηση

Σημαντικές αποφάσεις για τα θέματα της επικαιρότητας όπως το θερμό επεισόδιο στα Ίμια , τη Novartis και τα Σκόπια περιλαμβάνει το ψήφισμα του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Για το επεισόδιο στα Ίμια

Η Τουρκία εντείνει την προκλητικότητά της στο Αιγαίο και την Κύπρο καταπατώντας τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο, αμφισβητώντας απαράδεκτα τα Ελληνικά κυρίαρχα δικαιώματα στα Ίμια . H αδράνεια και η χαλαρότητα με την οποία η Κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα δεν εξυπηρετεί τα Εθνικά μας συμφέροντα. Αποδεικνύεται δε τώρα, ότι δυστυχώς η κυβερνητική προχειρότητα είχε ως τελικό αποτέλεσμα η επίσκεψη Ερντογάν να έχει αρνητικές συνέπειες για τα ελληνικά συμφέροντα. Η Κυβέρνηση οφείλει να κινητοποιηθεί. Να αναλάβει πρωτοβουλίες στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών όπως το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ αλλά και σε επίπεδο κυβερνήσεων. Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε την ψύχραιμη στάση της ηγεσίας και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σε αντίθεση με την επικίνδυνη επιπολαιότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα και εθνική συνεννόηση. Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ επιζητεί ειρηνικές σχέσεις με την γειτονική μας χώρα στο πλαίσιο και στην βάση των αρχών και των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών.

Για το Σκοπιανό

Το Κίνημα Αλλαγής , επιβεβαιώνει την απόφασή του για την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος της ονομασίας της FYROM.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!