Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: ΠΟΕΔΗΝ: Διακομιδές ασθενών με «σαράβαλα» ασθενοφόρα – Τα κοντέρ γράφουν έως και 900.000 χιλιόμετρα!
[NewPost]: ΠΟΕΔΗΝ: Διακομιδές ασθενών με «σαράβαλα» ασθενοφόρα – Τα κοντέρ γράφουν έως και 900.000 χιλιόμετρα!

[NewPost]: ΠΟΕΔΗΝ: Διακομιδές ασθενών με «σαράβαλα» ασθενοφόρα – Τα κοντέρ γράφουν έως και 900.000 χιλιόμετρα!

Για τραγική κατάσταση στον χώρο της διακομιδής ασθενών με οχήματα του ΕΚΑΒ κάνει λόγο η ΠΟΕΔΗΝ μέσω στοιχείων που δίνει στη δημοσιότητα.

Περιγράφοντας τα εμπόδια με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες, όταν πρόκειται να μεταφέρουν δικό τους άνθρωπο σε εφημερεύον Νοσοκομείο η ΠΟΕΔHΝ αναφέρει ότι τα προαύλια που στεγάζονται οι Διευθύνσεις των ΕΚΑΒ σε όλη τη χώρα, έχουν καταντήσει Νεκροταφεία Ασθενοφόρων και επιπρόσθετα απαριθμεί τα πρωτόγονα μέσα με τα οποία μεταφέρονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία όπως, μπουλντόζες, αγροτικά οχήματα, Ι.Χ., γαϊδούρια, μουλάρια, άλογα κ.α.Επιπλέον,

Οχήματα που έχουν διανύσει κατά μέσο όρο 600.000 έως 900.000 χιλιόμετρα, (!!!) εκδηλώνουν συνεχώς βλάβες, ακόμη και φωτιά κατά τη διάρκεια διακομιδών επειγόντων περιστατικών. Κάθε διακομιδή που ολοκληρώνεται είναι άθλος για τους διασώστες και το σύστημα υγείας.

Όπως επισημαίνεται, η Διοίκηση και το αρμόδιο υπουργείο δεν αντιλαμβάνονται, λόγω κομματικού φανατισμού, το δράμα που ζουν οι άνθρωποι που η ζωή τους κρέμεται σε μια κλωστή και δεν βρίσκουν Ασθενοφόρο για διακομιδή σε εφημερεύον Νοσοκομείο.

Μάλιστα προς επαλήθευση των στοιχείων που παραθέτονται στο εν λόγω κείμενο, η ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!