Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Πυρά και ειρωνεία της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Τσίπρα στο Καστελόριζο
[NewPost]: Πυρά και ειρωνεία της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Τσίπρα στο Καστελόριζο

[NewPost]: Πυρά και ειρωνεία της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Τσίπρα στο Καστελόριζο

«Η σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο, ένα νησί με υψηλούς ιστορικούς και εθνικούς συμβολισμούς για τον Ελληνισμό, ιδιαιτέρως αυτήν την κρίσιμη περίοδο, είναι από κάθε άποψη σημαντική» αναγνωρίζει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Τονίζει όμως ότι «η παρουσία του όμως αυτή στο Καστελόριζο, έρχεται με καθυστέρηση 8 ετών».

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του Κινήματος και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε εξαγγείλει από το Καστελόριζο την είσοδο της Ελλάδας στο πρώτο Μνημόνιο το 2010.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, όφειλαν να είναι παρόντες εκεί τον Απρίλιο του 2010, όταν η χώρα είχε ανάγκη την εθνική συνεννόηση, όταν έδινε τον αγώνα της επιβίωσης, της εξεύρεσης μιας αναγκαστικής για τα δεδομένα της εποχής επιλογής.

»Όφειλαν να είναι παρόντες τότε, όταν κόμματα και ηγεσίες είχαν χρέος να δώσουν τη μάχη στα εθνικά χαρακώματα, όχι στα κομματικά χαρακώματα. Να επιλέξουν με γνώμονα το εθνικό και όχι το μικροκομματικό τους συμφέρον.

»Από αυτήν τους την επιλογή κρίνονται. Και τότε, δήλωσαν απόντες.

»Αλλά δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, συνεχίζουν να αποτελούν μέρος του ελληνικού προβλήματος και όχι της λύσης του. Γιατί δεν αντιμετώπισαν καμία από τις αιτίες που οδήγησαν στην κρίση. Γιατί επέλεξαν να υπηρετήσουν τον παρασιτισμό και τον πελατειασμό, δηλαδή, τον πραγματικό εχθρό των Ελλήνων και της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!