Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Πυρά αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες Τσίπρα για την Πολιτική Προστασία
[NewPost]: Πυρά αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες Τσίπρα για την Πολιτική Προστασία

[NewPost]: Πυρά αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες Τσίπρα για την Πολιτική Προστασία

Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα, προανήγγειλε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας .

Η αντιπολίτευση σχολιάζει σκωπτικά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Ενδεικτικά, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει πως τα όσα προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας είναι αντιφατικά με τις πράξεις του.

«Είναι ενθαρρυντικό που ο πρωθυπουργός, έστω και με καθυστέρηση, υιοθέτησε την αυτονόητη ανάγκη σύστασης ενός νέου οργάνου Πολιτικής Προστασίας με στελέχη που θα επιλεγούν με αξιοκρατικά κριτήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού και προσθέτει:

«Αν αυτή, ωστόσο, είναι η βούληση του κ. Τσίπρα, ας εξηγήσει γιατί μόλις τις προηγούμενες μέρες τοποθέτησε ως νέους επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας πρόσωπα που έχουν να επιδείξουν ως σημαντικότερο προσόν τους την κομματική τους προσήλωση στο ΣΥΡΙΖΑ».

Το Κίνημα Αλλαγής, μέσω της Εύης Χριστοδουλοπούλου σχολίασε: «Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία ακούσαμε σήμερα τον κ. Τσίπρα να ψελλίζει κάτι για παραλείψεις και αδυναμίες…».

«Μετά από 24 νεκρούς στη Μάνδρα και 93 στο Μάτι αποφάσισαν στην κυβέρνηση ότι κάτι πρέπει να κάνουν με την Πολιτική Προστασία», συνέχισε η Υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής και κατέληξε: «Όποιες αλλαγές όμως και αν προτείνουν, η ανικανότητα τους είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη και δεν προδικάζει τίποτε καλό για το μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!