Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη εβδομάδα
[NewPost]: Περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη εβδομάδα

[NewPost]: Περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ . Από τις 22 Νοεμβρίου 2016 έως τις 29 Νοεμβρίου 2016 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας βρέθηκε στην Αθήνα. Προέβλεψε σωστά 15 αγώνες από πρωταθλήματα της Ευρώπης, της Νοτίου Αμερικής και της Αυστραλίας, ποντάροντας σε Goal/No Goal, τελικό αποτέλεσμα, Under/Over, κ.α. και με 20 ευρώ κέρδισε 12.474,14 ευρώ.

Ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το Mega Booster

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις διοργανώσεις του Champions League και του Europa League. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Το Mega Booster έχει μοιράσει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη, από τις 26 Αυγούστου 2016 μέχρι σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα ένας νικητής από τη Κατερίνη με 5,25 ευρώ κέρδισε 8.369,5 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!