Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Παραίτηση του Γ. Σταθάκη ζητεί ο Γ. Μανιάτης
[NewPost]: Παραίτηση του Γ. Σταθάκη ζητεί ο Γ. Μανιάτης

[NewPost]: Παραίτηση του Γ. Σταθάκη ζητεί ο Γ. Μανιάτης

Την παραίτηση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη ζητεί ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Ενέργεια και το Περιβάλλον Γιάννης Μανιάτης με αφορμή τη διαρροή της Eldorado Gold αναφορικά με την αδειοδότηση στις Σκουριές .

«Κε Σταθάκη μέσα στα τόσα ασύστολα ψεύδη που έχετε πει για τη μεταλλευτική επένδυση στη Χαλκιδική , θέτοντας σε κίνδυνο 2.500 θέσεις εργασίας και οδηγώντας τη χώρα εκατό χρόνια πίσω σε σχέση με την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου, προ ολίγων ημερών ισχυριστήκατε στη Βουλή ότι εγώ επέστρεψα τη μελέτη της «Ελληνικός Χρυσός» ως μη αποδεκτή. Ψεύδεστε γι άλλη μια φορά κ. Υπουργέ! Η μελέτη επεστράφη 28/4/15 επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!» σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Και μέχρι σήμερα εσείς κρατάτε την άδεια εγκατάστασης Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο συρτάρι σας από το Νοέμβριο του 2016 κι ενώ το θέμα είναι πλήρως διεκπεραιωμένο από τις υπηρεσίες του Υπουργείου σας, με πληρωμένα μέχρι και τα παράβολα. Συσχετίζετε ψευδώς το αντικείμενο της διαιτησίας με το έργο των Σκουριών, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι η μονάδα μεταλλουργίας θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Μαδέμ Λάκκου. Άθλιες και πολιτικάντικες σκοπιμότητες που κρύβουν ιδεοληψία κι έλλειμμα νηφαλιότητας λέγονται αυτές οι συμπεριφορές κ. Υπουργέ!

Έχετε εμφανώς τοπικό κομματικό πρόβλημα να αδειοδοτήσετε τις Σκουριές κι ανερυθρίαστα ψευδόμενος ισχυρίζεστε ότι διασφαλίζετε τις θέσεις εργασίας, ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι εκατοντάδες άνθρωποι από αύριο θα βρεθούν στο δρόμο, γιατί πολύ απλά θα είναι παράνομο να εργαστούν, αφού εσείς δεν εκδίδετε τις άδειες που είστε υποχρεωμένος να εκδώσετε».

«Εμείς το 2011 αδειοδοτήσαμε αυτό το έργο με απόλυτη υπευθυνότητα, δημιουργώντας αυστηρό πλαίσιο για το περιβάλλον και διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!