Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Η παραίτηση Τόσκα πυροδοτεί νέο κύκλο αντιπαράθεσης
[NewPost]: Η παραίτηση Τόσκα πυροδοτεί νέο κύκλο αντιπαράθεσης

[NewPost]: Η παραίτηση Τόσκα πυροδοτεί νέο κύκλο αντιπαράθεσης

Μπορεί ο Νίκος Τόσκας να αποχώρησε από την θέση του, ωστόσο το διάστημα των έντεκα ημερών που πέρασε μέχρι την απόφαση του Πρωθυπουργού να κάνει τελικά δεχτή την δεύτερη παραίτηση που υπέβαλε ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη ανοίγει νέο κύκλο αντιπαράθεσης με την αντιπολίτευση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τόσκας έκανε γνωστή την παραίτηση του χθες υπό το βάρος των νεκρών στην Ανατολική Αττική, κάνοντας πράξη ουσιαστικά την «ανάληψη πολιτικής ευθύνης» που κήρυξε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, μία εβδομάδα πριν.

Αυτό ωστόσο που κάνει εντύπωση ακόμη και τώρα είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση εμμένει στο να μην κάνει καμία αναφορά σε λάθη και παραλείψεις κάτι το οποίο φάνηκε και στη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής του απερχόμενου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκα και το υπουργού Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Αντί αυτού ο κ. Τόσκας έσπευσε για ακόμη μια φορά α επαναλάβει ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και να δηλώσει ότι δε είναι βιδωμένος στην καρέκλα του.

«Δεν είμαι βιδωμένος στην καρέκλα μου. Κάποιοι δεν με πίστευαν. Επί 35 χρόνια υπηρέτησα την πατρίδα. Και όπως έχω πολλές φορές δηλώσει δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικό, δεν το επεδίωξα αλλά και ούτε προφταίνω να γίνω. Είμαι στρατιώτης που έδινα τις μάχες με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και το δημόσιο συμφέρον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!