Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Τα παράπονα του κόσμου ακούνε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Περιοδείες από… χωριό σε χωριό
[NewPost]: Τα παράπονα του κόσμου ακούνε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Περιοδείες από… χωριό σε χωριό

[NewPost]: Τα παράπονα του κόσμου ακούνε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Περιοδείες από… χωριό σε χωριό

Εξόρμηση πόρτα – πόρτα έχει ξεκινήσει ένας μικρός αριθμός βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια σε μια προσπάθεια να καταγραφεί ο παλμός των πολιτών μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τους εταίρους. Με την ευκαιρία των καλοκαιρινών διακοπών των εργασιών της Βουλής, η εντολή που έχει δοθεί προς όλα τα στελέχη είναι να επικοινωνήσουν το κυβερνητικό έργο, αλλά και να προετοιμαστεί το έδαφος για τα 11 αναπτυξιακά συνέδρια του κόμματος που απομένουν.

Βουλευτής της περιφέρειας μετέφερε στο newpost.gr πως οι κάτοικοι της επαρχίας, μεταξύ αυτών και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ , εμφανίζονται ιδιαιτέρως θυμωμένοι αλλά και αγανακτισμένοι από τη φορολογική καταιγίδα που έχει επιβληθεί έως τώρα, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για τα μέτρα που έρχονται.

«Τον Ιανουάριο του 2020 οι 12 συντάξεις μας θα γίνουν εννέα» τόνιζαν χαρακτηριστικά συνταξιούχοι που υπολογίζουν να χάσουν τρεις μισθούς από την περικοπή των επιδομάτων το 2019 και του αφορολόγητου την επόμενη χρονιά. Υπενθυμίζεται πως προϋπόθεση είναι να επιτευχθεί το 2018 ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ. Σε αντίθετη περίπτωση το μειωμένο αφορολόγητο θα εφαρμοστεί από το 2019 οπότε οι συνέπειες στις τσέπες των συνταξιούχων θα φανούν πολύ πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με τους ίδιους βουλευτές, στα θετικά στοιχεία που καταγράφονται από τις περιοδείες στην περιφέρεια είναι πως το ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να εμφανίζει κάποια ιδιαίτερη δυναμική, ενώ, όπως υποστηρίζουν, ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου, που φτάνει το 30-40%, δείχνει να μην εμπιστεύεται τη ΝΔ περιμένοντας να αλλάξει η εικόνα την επόμενη διετία.

Στην Κρήτη στις 20-21 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός

Όπως είχε δημοσιεύσει πρώτο το newpost.gr, ο πρωθυπουργός μετά από δύο συνεχόμενα χρόνια δεν θα παραστεί στην ετήσια Σύνοδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη στα τέλη Σεπτεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!