Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Παράπονα στον Αλ. Τσίπρα από καθηγητές και μαθητές στο Καστελόριζο για τα κενά στα σχολεία
[NewPost]: Παράπονα στον Αλ. Τσίπρα από καθηγητές και μαθητές στο Καστελόριζο για τα κενά στα σχολεία

[NewPost]: Παράπονα στον Αλ. Τσίπρα από καθηγητές και μαθητές στο Καστελόριζο για τα κενά στα σχολεία

Παράπονα για τα κενά στα σχολεία στο Καστελόριζο άκουσε ο πρωθυπουργός συνομιλώντας με αναπληρωτές, μόνιμους εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές.

Οι καθηγητές παρουσίασαν στον Αλέξη Τσίπρα την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, κάνοντας λόγο για «καθυστερήσεις», αλλά και για μετακινήσεις μαθητών που έγιναν, αναγκαστικά, στη Ρόδο.

«Φέτος είχα την αίσθηση σε όλη την Ελλάδα ότι είχαν βελτιωθεί πάρα πολύ οι χρόνοι πλήρωσης των κενών. Στις βασικές ειδικότητες», είπε ο κ. Τσίπρας προς τους εκπαιδευτικούς.

Μια από τις καθηγήτριες πήρε το λόγο και φέρνοντας ένα παράδειγμα τόνισε στον πρωθυπουργό ότι ο καθηγητής της φυσικής «τοποθετήθηκε (στο σχολείο) το Νοέμβριο».

Τη στιγμή που υπάρχει μαθητής που δίνει μάθημα κατεύθυνσης και εκ των πραγμάτων υπάρχει πίεση. Με την ίδια, να παροτρύνει τον πρωθυπουργό να βελτιωθεί η ενισχυτική διδασκαλία.

Σε μια προσπάθεια ο πρωθυπουργός να ελαφρύνει το κλίμα, είπε: «Λοιπόν εγώ θα πω στον υπουργό Παιδείας, να σας επισκεφτεί το συντομότερο δυνατόν. Θα του το πω σήμερα για να έρθει να τα λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Είναι προβλήματα που λύνονται πιστεύω. Βέβαια αν μπλέξει κάνεις με την γραφειοκρατία, είναι δαιδαλώδεις οι δρόμοι, αλλά αν υπάρχει θέληση θα τα λύσουμε».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!