Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Παππάς: Μεγάλα καράβια… μεγάλες φουρτούνες – Βήμα αυτοσυνείδησης το Συνέδριο
[NewPost]: Παππάς: Μεγάλα καράβια… μεγάλες φουρτούνες – Βήμα αυτοσυνείδησης το Συνέδριο

[NewPost]: Παππάς: Μεγάλα καράβια… μεγάλες φουρτούνες – Βήμα αυτοσυνείδησης το Συνέδριο

Στα αποτελέσματα του συνεδρίου, αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς , σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο υπουργός Επικρατείας, μεταξύ άλλων τόνισε πως το συνέδριο «είχε χαρακτήρα ιστορικό» καθώς όπως επεσήμανε «ήταν το πρώτο κόμματος της Αριστεράς που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας και εκ των πραγμάτων ετέθησαν ερωτήματα πρωτόγνωρα, για τη στελέχωση του κόμματος και της κυβέρνησης, μία τομή στην ιστορία της Αριστεράς».

Σύμφωνα με το Νίκο Παππά : «Η ιστορία αυτού του κόμματος είναι ένας αγώνας για την επιβίωση επί τρεις δεκαετίες. Τώρα πλέον “μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες”» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας. «θα συζητάμε πάνω στον καμβά της ιστορικής μας δικαίωσης, ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς είναι πλέον κυρίαρχο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας … θα είναι για πολλά χρόνια, εάν υλοποιήσει αυτά που το συνέδριο του έχει αναθέσει», κατέληξε.

Χαρακτήρισε το συνέδριο «τεράστιο βήμα αυτοσυνείδησης για τον ΣΥΡΙΖΑ, την ηγεσία και τα μέλη της» και υπογράμμισε ότι σε «αυτό το τριήμερο αναμέτρησης με την πραγματικότητα της διακυβέρνησης, συζητήθηκε το πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστούν οι πολιτικές σε δυσμενές διεθνές πλαίσιο, με κατεστημένους μηχανισμούς σε κράτος και οικονομία να προσπαθούν να υπονομεύσουν το κυβερνητικό έργο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!