Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Παππάς: Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο διαγωνισμός, τότε γυρίζουμε στο προηγούμενο καθεστώς
[NewPost]: Παππάς: Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο διαγωνισμός, τότε γυρίζουμε στο προηγούμενο καθεστώς

[NewPost]: Παππάς: Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο διαγωνισμός, τότε γυρίζουμε στο προηγούμενο καθεστώς

«Εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, γυρίζουμε σε καθεστώς με μη αδειοδοτημένα κανάλια», επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ , ο υπουργός Επικρατείας. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Νίκου Παππά , μετά την χθεσινοβραδινή απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες .

Επίσης ο κ. Παππάς τόνισε πως: «Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν έκανε δεκτές τις προσφυγές, αποφάσισε να μπει στην ουσία της υπόθεσης».

Ενώ, ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε ευθέως τη ΝΔ για τη μη συγκρότηση του ΕΣΡ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ έχει εγκλωβιστεί στην παγίδα της απόφασης να μη συμμετάσχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Θα ήταν καλό για τη Δημοκρατία μας να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα»,.

«Δέχονται πιέσεις οι δικαστές από επιχειρηματικά συμφέροντα; Είναι προφανές ότι υπάρχουν αυτά τα συμφέροντα. Τα δελτία ειδήσεων δεν ασχολούνται με την ενημέρωση των πολιτών, αλλά με την υπεράσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών», τόνισε ο κ. Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Το πρόβλημα με την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ότι εμφανίζεται ουραγός αυτών των συμφερόντων», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Παππάς, επίσης, προανήγγειλε ότι έπονται οι διαγωνισμοί για τα περιφερειακά και θεματικά κανάλια, αλλά προτεραιότητα έχει η συγκρότηση του ΕΣΡ, για να αναλάβει τον σχετικό διαγωνισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!