Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Παππάς: Εάν ο διαγωνισμός πέσει στο ΣτΕ οι καναλάρχες θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους
[NewPost]: Παππάς: Εάν ο διαγωνισμός πέσει στο ΣτΕ οι καναλάρχες θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους

[NewPost]: Παππάς: Εάν ο διαγωνισμός πέσει στο ΣτΕ οι καναλάρχες θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους

«Εάν ο διαγωνισμός εκπέσει, δεν θα έχει νομική βάση και οι καναλάρχες θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους», επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη. Παράλληλα εμφανίστηκε ανοιχτός σε αλλαγές στην τροπολογία με τις ποινικές κυρώσεις για τα μη αδειοδοτημένα τηλεοτπικά κανάλια, εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και την κάλεσε να το «ξανασκεφτεί» για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Όπως υποστήριξε ο κ. Παππάς, η κυβέρνηση έχει σταθερή προσήλωση στην ανάγκη συγκρότησης του ΕΣΡ . «Αρμοδιότητα της Βουλής να συγκροτήσει το Συμβούλιο , ο πρόεδρος είχε κάνει τρεις προσπάθειες και ποτέ δεν συγκροτήθηκε. Με βάση τις αποφάσεις του ΣτΕ προχωρήσαμε στη διαγωνιστική διαδικασία. Δυστυχώς για τα τηλεοπτικά μας πράγματα η ΝΔ δεν συναίνεσε στη συγκρότηση του ΕΣΡ» είπε και συνέχισε:

Παράλληλα σημείωσε πως ο νόμος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ , δίνει περισσότερες αρμοδιότητες στο ΕΣΡ. «Όταν είχαμε το νόμο Ρουσόπουλου, όταν ερωτήθη για τον αριθμό των αδειών, είπε ότι «δεν θα σας πω» γιατί δεν υπάρχει χάρτης συχνοτήτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!