Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ν. Παπανδρέου στο «Ακραίως»: Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι συμβιβάστηκε σε έξι μήνες
[NewPost]: Ν. Παπανδρέου στο «Ακραίως»: Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι συμβιβάστηκε σε έξι μήνες

[NewPost]: Ν. Παπανδρέου στο «Ακραίως»: Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι συμβιβάστηκε σε έξι μήνες

«Η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με το ότι βγήκαμε από το μνημόνιο. Το πρόγραμμα θα το ολοκλήρωνε οποιαδήποτε κυβέρνηση», τόνισε ο Νίκος Παπανδρέου στο «Ακραίως» και τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Θα έλεγα για την πρώτη φορά αριστερά που είναι ένα αρκετά επιτυχημένο σύνθημα, άμα διαβάσει κανείς την τρίτη του Σεπτέμβρη είναι αρκετά πιο προχωρημένο, μιλά για την κοινωνικοποίηση των τραπεζών, κατά κάποιο τρόπο εθνικοποίηση κάτι που δεν έγινε, μίλαγε για ένα εθνικό σύστημα υγείας κάτι που έγινε, το ΕΣΥ ήταν μεγάλη τομή. Ξεκίνησε με ένα πολύ αριστερό πρόσημο και ίσως με την πάροδο των χρόνων κάπου έγινε ένας συμβιβασμός. Η διαφορά είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο συμβιβασμός έγινε μέσα σε ένα εξάμηνο. Ξεκίνησε με αυτό τον αριστερό λόγο και μετά το δημοψήφισμα άλλαξε. Το ΠΑΣΟΚ πολλά από αυτά που είπε προσπάθησε να τα βάλει μπρος», σημείωσε και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ πολλά από αυτά που είπε τα έκανε. Έκανε πολλούς συμβιβασμούς αλλά σε δεκαπέντε χρόνια. Η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι συμβιβάστηκε σε έξι μήνες».

Εκτίμησε επίσης πως «το ΠΑΣΟΚ σε κάποιο βαθμό τυμβωρυχήθηκε».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!