Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Πάνος Καμμένος: Η Τουρκία εξακολουθεί να δολοφονεί και να κρατά ομήρους
[NewPost]: Πάνος Καμμένος: Η Τουρκία εξακολουθεί να δολοφονεί και να κρατά ομήρους

[NewPost]: Πάνος Καμμένος: Η Τουρκία εξακολουθεί να δολοφονεί και να κρατά ομήρους

Επίθεση προς την Άγκυρα από τον Πάνο Καμμένο , ο οποίος βρέθηκε στη Λευκωσία για την τελετή των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε πως η Τουρκία «δεν αλλάζει» και ότι συνεχίζει να «δολοφονεί, να συλλαμβάνει και να κρατά ομήρους χωρίς κατηγορίες».

Aναλυτικά η ομιλία του Πάνου Καμμένου από την Κύπρο: «Σήμερα είμαστε όλοι εδώ, μετά από 44 χρόνια.

Σήμερα είναι εδώ οι ήρωες που πολέμησαν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, του κοινού έθνους, του ενός έθνους.

Είναι εδώ οι συγγενείς των ηρώων και μαζί μας, από ψηλά, είναι και εκείνοι, οι ήρωες που «έπεσαν» μαχόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδος. Για την πατρίδα, για το έθνος.

Ήρθαν από την Ελλάδα, για πρώτη φορά, οι συγγενείς και οι ήρωες του NORATLAS, μαζί με τους συγγενείς των αγνοουμένων, για να παρευρεθούν στη σημερινή εκδήλωση. Μαζί, η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και όλο το έθνος.

Είναι μεγάλη η συγκίνηση να παρευρίσκομαι σε αυτή την εκδήλωση, στο μνημείο για τις μάνες των αγνοουμένων ηρώων της Τουρκικής εισβολής του 1974. Μνημείο που φτιάχτηκε με την συνεισφορά των δύο κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής για τις μητέρες των αγνοουμένων. Μητέρες που έχουν συνδέσει τόσο έντονα και καταλυτικά την ψυχή και τη ζωή τους, με την αποφράδα εκείνη ημέρα που τα ηρωικά τέκνα τους χάθηκαν υπερασπιζόμενοι τα όσια και ιερά της Πατρίδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!