Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Όλος ο κόσμος του interactive marketing + 5 συναρπαστικοί διεθνείς ομιλητές στο imc.16
[NewPost]: Όλος ο κόσμος του interactive marketing + 5 συναρπαστικοί διεθνείς ομιλητές στο imc.16

[NewPost]: Όλος ο κόσμος του interactive marketing + 5 συναρπαστικοί διεθνείς ομιλητές στο imc.16

Πέντε διεθνείς ομιλητές από Facebook, Google, Saatchi & Saatchi και IAB UK φέρνει το imc.16 (www.imc16.gr ) στη σκηνή του Προορισμός Παπαστράτος στις 9 Δεκεμβρίου, με σκοπό να μεταφέρουν συναρπαστικά cases στο ελληνικό κοινό του interactive marketing. O IAB Hellas παρουσιάζει για φέτος ένα πλήρως ανανεωμένο imc, με κεντρικούς ομιλητές τους:

Barbara Topol, Head of Agencies CEE, Facebook.

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας με διεθνείς πελάτες. Έχει εργαστεί ως Associate Director Corporate Marketing and Media στην Procter & Gamble και σε εξέχουσες θέσεις στις TVN, Gruner+Jahr Publishing και Burda International Poland.

Guy Phillipson, CEO, IAB UK.

Κατά τη θητεία του ως CEO του IAB UK, τα έσοδα της online διαφήμισης εκτοξεύτηκαν από £825 εκ. σε £7.2 δισ., το 29,5% της αγοράς. Πριν τον IAB, εργάστηκε ως Head of Advertising στη Vodafone UK καθώς και σε σημαντικές εταιρίες όπως το The Marketing Store, η Barclays Bank και στο The Granada Group.

Clare Shaw, International Business Director, Saatchi & Saatchi, Deutsche Telekom International.

15+ χρόνια σε Advertising agencies, έχοντας εργαστεί με διεθνείς πελάτες όπως οι Toyota, Dell, Visa, Ford και Land Rover. Με τη Saatchi & Saatchi δημιούργησαν το SEA HERO QUEST, το πρώτο mobile game όπου κάθε χρήστης μπορεί να βοηθήσει τους επιστήμονες στην έρευνα για την καταπολέμηση της άνοιας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!