Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: «Όχι» της Νέας Δημοκρατίας στη συγκρότηση του ΕΣΡ, παρά το ρίσκο
[NewPost]: «Όχι» της Νέας Δημοκρατίας στη συγκρότηση του ΕΣΡ, παρά το ρίσκο

[NewPost]: «Όχι» της Νέας Δημοκρατίας στη συγκρότηση του ΕΣΡ, παρά το ρίσκο

Με ένα ηχηρό όχι στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα απαντήσει η Νέα Δημοκρατία στη νέα προσπάθεια που θα αναλάβει και τυπικά από σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης.

Στην Πειραιώς θα επιμείνουν στη θέση ότι προϋπόθεση για τη συναίνεσή τους στη συγκρότηση του ΕΣΡ είναι η απόσυρση του νόμου Παππά και, άρα, η πλήρης ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, εξέλιξη που αναμένεται να οδηγήσει για άλλη μία φορά τη διαδικασία σε αδιέξοδο.

Τούτο, βέβαια, δεν σημαίνει ότι στο εσωτερικό της Ν.Δ. δεν έχουν διατυπωθεί επιφυλάξεις ή ακόμη και διαφορετικές εισηγήσεις. Η, προ ημερών, σαφέστατα πιο μετριοπαθής στάση του κ. Κωστή Χατζηδάκη , ο οποίος δεν απέκλεισε την έγκριση της ΝΔ για τη συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής, είναι ενδεικτική του προβληματισμού που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και αυτός δεν αφορά στην ορθότητα ή μη των υψηλών τόνων του κόμματος απέναντι στους κυβερνητικούς χειρισμούς για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτή είναι, άλλωστε, μία πτυχή που βρίσκει άπαντες σύμφωνους στη Ν.Δ.

Η παράμετρος που εγείρει ενστάσεις αφορά στην πολιτική και δικαστική αξιοποίηση της αρνητικής στάσης της Ν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!