Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία της πρώτης κατοικίας ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
[NewPost]: Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία της πρώτης κατοικίας ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

[NewPost]: Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία της πρώτης κατοικίας ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της συμπολίτευσης που προβληματίζονται με τις εξελίξεις στο μέτωπο των πλειστηριασμών και τις προεκτάσεις που αυτοί έχουν.

Πέραν από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις ορισμένοι δεν διστάζουν ν’ αναγνωρίζουν και δημόσια την ανάγκη νομοθετικής παρέμβασης και πέραν του 2018 για τη προστασία των δανειοληπτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός ο οποίος μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, δήλωσε πως σε οποιοδήποτε κενό υπάρξει στο θεσμικό πλαίσιο των πλειστηριασμών θα πρέπει η κυβέρνηση να παρέμβει. «Η συμφωνία με τις τράπεζες πρέπει να συνεχιστεί και το 2018 και να υπάρξουν ρυθμίσεις με νομοθετικό περιεχόμενο», δήλωσε παίρνοντας έτσι θέση σε ένα ζήτημα που ήδη έχει αρχίσει να απασχολεί πολλούς και έχει να κάνει με τη στάση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων μόλις λήξει η σχετική προθεσμία για τη προστασία των κατοικιών.

Μάλιστα, στέλνοντας και ένα μήνυμα σημείωσε με νόημα πως οι βουλευτές είχαν ζητήσει η διαδικασία των πλειστηριασμών να γίνεται χωρίς τη χρήση βίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!