Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Νίκος Παππάς: H έξοδος στις αγορές δεν είναι ο στόχος αλλά ένα από τα μέσα
[NewPost]: Νίκος Παππάς: H έξοδος στις αγορές δεν είναι ο στόχος αλλά ένα από τα μέσα

[NewPost]: Νίκος Παππάς: H έξοδος στις αγορές δεν είναι ο στόχος αλλά ένα από τα μέσα

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση εργάζεται σε όλα τα επίπεδα για να βγούμε σταδιακά στις αγορές διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς .

«Στις αγορές μπορούμε να βγούμε σταδιακά και στην ώρα μας, και η κυβέρνηση εργάζεται σε όλα τα επίπεδα για να γίνει αυτό εφικτό»: το μήνυμα αυτό έστειλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς , και αφού προηγουμένως είχε διευκρινίσει ότι «η έξοδος στις αγορές δεν είναι ο στόχος, αλλά ένα από τα μέσα».

Στην πρόταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, ο υπουργός αντέδρασε λέγοντας, «αν υπήρχε διάθεση από μας να συγκυβερνήσουμε με την ΝΔ, θα το μαθαίνατε από εμάς».

Η χώρα διαθέτει, άλλωστε, συμπλήρωσε, «μια συμπαγή πλειοψηφία, η οποία έχει δείξει ότι και τις αντοχές έχει και το πρόγραμμα και τη διάθεση να πάει τη χώρα παρακάτω. Τα στοιχεία για την οικονομία είναι ενθαρρυντικά, η απόφαση του τελευταίου Eurogroup ανοίγει ένα πάρα πολύ σοβαρό ‘παράθυρο’ για το παρακάτω».

Τα κόμματα του Κέντρου να απαντήσουν στα νέα δεδομένα

Την ίδια στιγμή, ο Ν. Παππάς παρατήρησε ότι τα κόμματα που αυτοτοποθετούνται στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά θα πρέπει να πάρουν υπόψη τους, στην ανάλυσή τους, τα νέα δεδομένα, όπως προδιαγράφονται από την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!