Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Νέο «χτύπημα» Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας έδωσε το χέρι στον «καρχαρία» – Η κυβέρνηση δεν θα αποφύγει 4ο μνημόνιο
[NewPost]: Νέο «χτύπημα» Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας έδωσε το χέρι στον «καρχαρία» –  Η κυβέρνηση δεν θα αποφύγει 4ο μνημόνιο

[NewPost]: Νέο «χτύπημα» Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας έδωσε το χέρι στον «καρχαρία» – Η κυβέρνηση δεν θα αποφύγει 4ο μνημόνιο

Νέα «πυρά» εξαπολύει, o Γιάνης Βαρουφάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των πρώην συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ , μιλώντας στην εκπομπή Checkpoint Alpha, που θα προβληθεί το Σάββατο. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αποκαλύπτει στην ίδια συνέντευξη, το παρασκήνιο των γεγονότων που διαδραματίστηκαν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 και οδήγησαν στο κλείσιμο των τραπεζών, με ιδιαίτερη αναφορά στη στάση των «σκληρών» της Ευρώπης αλλά και των εκπροσώπων των θεσμών.

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση, ο πρώην υπουργός, προέβλεψε ότι «σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν θα αποφύγει να υπογράψει ένα 4ο μνημόνιο». «Το 2013 όταν έκλεισαν οι τράπεζες στην Κύπρο είπα στους συντρόφους μου στον ΣΥΡΙΖΑ , ότι είναι η πρόβα τζενεράλε αυτού που θα συμβεί στην Ελλάδα την επόμενη της εκλογής σας» ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης. Ενώ επισημαίνει ότι «για να απελευθερωθεί η Ελλάδα από το χρέος χρειάζεται ένα μετριοπαθές πρόγραμμα, το οποίο μπορούσε να υποστηριχθεί στη βάση λογικών επιχειρημάτων».

Μάλιστα αναφερόμενος στο 3ο μνημόνιο, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι: «Έπρεπε να πούμε δεν υπογράφουμε, θα κουρέψουμε τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που κατέχει η ΕΚΤ και έτσι θα τινασσόταν στον αέρα η ποσοτική χαλάρωση και όλη η στρατηγική για τη διάσωση του ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!