Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα όπλα στη Σ. Αραβία: Καταδικασμένος για λαθρεμπόριο ο μεσάζων
[NewPost]: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα όπλα στη Σ. Αραβία: Καταδικασμένος για λαθρεμπόριο ο μεσάζων

[NewPost]: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα όπλα στη Σ. Αραβία: Καταδικασμένος για λαθρεμπόριο ο μεσάζων

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία . Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, το πρόσωπο που φέρεται να εμφανίζεται ως μεσάζων έχει μεγάλη προϊστορία με τις τελωνειακές αρχές, ενώ από το 2014 έχει καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα για λαθρεμπορία, με βάση την απόφαση 517/2014 του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το protothema.gr , μέχρι πριν και πριν μία εβδομάδα μόλις, το όνομα “Βασίλης Παπαδόπουλος” και η επωνυμία της εταιρίας “Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ” με έδρα την Αξιούπολη Κιλκίς, που «φιγουράρουν» κάτω από τις υπογραφές που μπήκαν στην συμφωνία του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Σαουδική Αραβία , ασφαλώς ήταν άγνωστα σε πολλούς. Τα ονόματα αυτά, όμως, ξύπνησαν μνήμες «από τα παλιά» σε κάποια πολύπειρα στελέχη του ΣΔΟΕ και των τελωνειακών αρχών, που θυμήθηκαν μια απίστευτη υπόθεση λαθρεμπορίας που απασχόλησε για πάνω από μια δεκαετία τις διωκτικές αρχές και τις δικαστικές αίθουσες της χώρας μας.

Στα μέσα του 2003 ξεκινούσε από το ΣΔΟΕ μια διεθνής έρευνα σε Ελλάδα και Σερβία, που επεκτάθηκε στην Ελβετία αλλά έφτασε μέχρι και σε εταιρίες… στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους στην Καραϊβική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!