Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Νέα κόντρα Ν. Τόσκα – Στ. Παναγούλη για τη χούντα: «Ντελίριο συκοφαντίας» – «Ούτε νερουλάς δεν θα γινόσουν το ’71»
[NewPost]: Νέα κόντρα Ν. Τόσκα – Στ. Παναγούλη για τη χούντα: «Ντελίριο συκοφαντίας» – «Ούτε νερουλάς δεν θα γινόσουν το ’71»

[NewPost]: Νέα κόντρα Ν. Τόσκα – Στ. Παναγούλη για τη χούντα: «Ντελίριο συκοφαντίας» – «Ούτε νερουλάς δεν θα γινόσουν το ’71»

Συνέχεια στην υποβόσκουσα προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ τους έδωσαν από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης .

Αφορμή αποτέλεσε η επανακατάθεση του αιτήματος Παναγούλη να παραλάβει τους φακέλους που αφορούσαν τη δράση του πατέρα και αδερφού του, οι οποίοι, όπως δήλωσε ο υπουργός έχουν χαθεί.

Ο κ. Παναγούλης επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό λέγοντας ότι είχε σχέσεις με το καθεστώς των συνταγματαρχών, σημειώνοντας πως αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως το ’71 μπήκε στη σχολή Ευελπίδων με «μέσο». «Ούτε νερουλάς στο Κομπότι δεν θα μπορούσατε να γίνετε εκείνη την εποχή», δήλωσε χαρακτηριστικά και υπέδειξε φωτογραφία πού όπως είπε δείχνει τον πατέρα του κ. Τόσκα δίπλα από το σήμα των χουντικών.

«Είναι ένα ντελίριο συκοφαντίας και ασύστατων κατηγοριών», απάντησε ο υπουργός και κάλεσε τόσο τον βουλευτή όσο και οποιονδήποτε άλλο έχει αμφιβολίες για τη δράση του να ρωτήσει τον Μανώλη Γλέζο που «μπορεί να επιβεβαιώσει το αντιχουντικό μου παρελθόν».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!