Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: ΝΔ: Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ … δυο χρόνια δυσμενέστερες ανατροπές στην αγορά εργασίας
[NewPost]: ΝΔ: Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ … δυο χρόνια δυσμενέστερες ανατροπές στην αγορά εργασίας

[NewPost]: ΝΔ: Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ … δυο χρόνια δυσμενέστερες ανατροπές στην αγορά εργασίας

Πυρά κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης και Θεόδωρος Καράογλου.

«Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ … δυο χρόνια με τις δυσμενέστερες ανατροπές στην αγορά εργασίας και τα χειρότερα για τους εργαζόμενους» σχολιάζουν και τονίζουν ότι «σήμερα – όπως δείχνουν τα στοιχεία του συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ” – σχεδόν 6 στους 10 εργαζόμενους έχουν ευέλικτες μορφές απασχόλησης».

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εγκατέλειψε τις μεταρρυθμίσεις, “γκρέμισε” διαρθρωτικές αλλαγές, επιβράδυνε την ισχυρή τάση αποκλιμάκωσης της ανεργίας, ενώ – για πρώτη φορά – κυριαρχούν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, καθώς η μεταξύ τους απόκλιση διευρύνεται ανεξέλεγκτα (-16,3%), σπάζοντας κάθε ρεκόρ!» αναφέρουν.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι «μόνο ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, μειώνοντας τους φόρους, διαμορφώνοντας ελκυστικό κλίμα για επενδύσεις, επαναφέροντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα στη χώρα, θα μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να φέρει περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Μόνο έτσι θα τεθούν υγιείς βάσεις για την αύξηση της απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας. Μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες δουλειές και θα δούμε ξανά την πλήρη απασχόληση να υπερισχύει. Είναι η Συμφωνία Αλήθειας, όπως διατυπώθηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!