Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Μπαράζ συναντήσεων του Ν. Κοτζιά στη Νέα Υόρκη
[NewPost]: Μπαράζ συναντήσεων του Ν. Κοτζιά στη Νέα Υόρκη

[NewPost]: Μπαράζ συναντήσεων του Ν. Κοτζιά στη Νέα Υόρκη

Με ένα ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα από δεκάδες επαφές, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ξεκινά σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, τη συμμετοχή του στις εργασίες της Υπουργικής Εβδομάδας της 73ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη.

Ο Νίκος Κοτζιάς θα συμμετάσχει καταρχήν σε ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό συναντήσεων και εκδηλώσεων Υψηλού Επιπέδου, με επίκεντρο θέματα περιφερειακού και παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Όπως το υπουργικό δείπνο εργασίας με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, η εκδήλωση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την αντιμετώπιση των προβλήματος των ναρκωτικών που θα λάβει χώρα αύριο, η εκδήλωση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη και η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τον ρόλο της εκπαίδευσης στην καταπολέμηση του ρατσισμού και των διακρίσεων για την Τεταρτη. Ιδιαίτερης σημασίας θα είναι και η συμμετοχή του, επίσης, στη Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. που θα λάβει χώρα αύριο, καθώς και στο Διατλαντικό Δείπνο των Υπουργών Εξωτερικών που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπου ο Ν. Κοτζιάς θα έχει την ευκαιρία να προβάλει τις ελληνικές θέσεις.

Πληθώρα διμερών συναντήσεων και επαφών με ξένους ομολόγους του θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών και στο περιθώριο της Συνόδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!