Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας
[NewPost]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας

[NewPost]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας

Ολοκληρώθηκε σήμερα η επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σερβία, όπου είχε επαφές με τον Πρόεδρο της χώρας Τόμισλαβ Νίκολιτς, τον πρωθυπουργό Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον Πατριάρχη Ειρηναίο. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ συνάντησε Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Βούτσιτς, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον πρωθυπουργό της Σερβίας για την πρόοδο στις συνομιλίες για ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση . «Θα είμαστε ισχυροί υποστηρικτές της προσπάθειας της χώρας να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε και πρόσθεσε:

«Εκτιμώ ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης των οικονομικών μας δεσμών. Υπάρχει η δυνατότητα για προσέλκυση περισσότερων ελληνικών επενδύσεων στη Σερβία, αλλά και προώθηση των σερβικών επενδύσεων στην Ελλάδα. Επίσης, υπάρχουν περιθώρια προσέλκυσης περισσότερων Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα, αλλά και αύξησης του αριθμού των Ελλήνων που ταξιδεύουν στη Σερβία . Το διμερές εμπόριο έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, δεδομένων και των μεγεθών των δύο οικονομιών» συνέχισε ο Πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!