Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Μητροπολίτης Σεραφείμ: Φαιδρό το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου – Μην πατήσουν στην εκκλησία όσοι το ψηφίσουν
[NewPost]: Μητροπολίτης Σεραφείμ: Φαιδρό το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου – Μην πατήσουν στην εκκλησία όσοι το ψηφίσουν

[NewPost]: Μητροπολίτης Σεραφείμ: Φαιδρό το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου – Μην πατήσουν στην εκκλησία όσοι το ψηφίσουν

Αλλαγή… της πολιτικής ατζέντας βλέπει πίσω από το νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ , χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία της κυβέρνησης «πυροτέχνημα» για να «χαϊδέψει τα αφτιά του… αριστερού κόσμου».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο μητροπολίτης Πειραιώς τάχθηκε κατηγορηματικά κατά του νομοσχεδίου «συμβουλεύοντας» μάλιστα όποιον βουλευτή το ψηφίσει, να μην ξαναπατήσει στην εκκλησία!

Ο μητροπολίτης αναφερόμενος στους διεμφυλικούς χαρακτήρισε «ύβρη» τη «μεταβολή του σώματος»: «Δεν είναι δυνατόν να έχουν αυτή την απαίτηση! Να μεταβάλλουν το φύλο τους. Αυτό είναι φαιδρότητα! Τους τιμά ως πρόσωπα; Τιμά και την κοινωνία;»

Ο μητροπολίτης Πειραιώς «ικέτευσε» αυτά τα πρόσωπα να «σέβονται τη δημιουργία του Θεού», δίνοντας και πολιτική διάσταση, καθώς υποστήριξε πως η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο επιχειρεί αλλαγή της πολιτικής ατζέντας «ξεχνώντας συντάξεις, επίδομα θέρμανσης και φορολογία επιχειρήσεων».

Τέλος, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «πυροτέχνημα» της κυβέρνησης «για να χαϊδέψει τα αφτιά του αριστερού κόσμου της».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!