Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Τ. Μηταφίδης για λιγνιτικές μονάδες: Θα δώσουμε μάχη στη Βουλή
[NewPost]: Τ. Μηταφίδης για λιγνιτικές μονάδες: Θα δώσουμε μάχη στη Βουλή

[NewPost]: Τ. Μηταφίδης για λιγνιτικές μονάδες: Θα δώσουμε μάχη στη Βουλή

Στην πώληση σε ιδιώτες λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στάθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης , μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas TV, στον απόηχο των μαζικών κινητοποιήσεων στη Φλώρινα .

«Είπαμε στον ελληνικό λαό πως θα προσπαθήσουμε να ξεριζώσουμε τα αγκάθια αυτού του μνημονίου ακολουθώντας μια μεροληπτική πολιτική υπερ των ασθενέστερων και αυτών που έχουν πληγεί από την κρίση. Και θέλω να σας πως αυτή η μάχη συνεχίζεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταφίδης και συνέχισε:

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ψηφοφόροι παντώς καιρού. Δίνουμε μια μάχη και εμείς και έχουμε σε ορισμένες περιπτώσεις διορθώσει την κυβερνητική πολιτική».

Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις κατά της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που αναγκάζει όπως είπε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. «Να έχετε υπόψιν σας πως έχουμε μια κακή κληρονομιά. Η ιστορία αυτή τρέχει με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που βγήκε πρόσφατα από το 2008 στα πλαίσια της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση . Θέλω να σας πω όμως ότι αυτή τη στιγμή που γίνεται η διαδήλωση (στην Φλώρινας), επικοινώνησα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχουν στην διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης ».

«Και οι κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής επίσης συμμετέχουν στη διαδήλωση αυτή και σας λέω ότι θα δώσουμε μάχη τουλάχιστον αν δεν καταφέρουμε, μέχρις ότου αυτά να γίνουν νόμοι και να περάσουν από τη Βουλή θα δοθεί μια ολόκληρη μάχη – και έχει ξαναγίνει αυτό – να μην πάμε προς το χειρότερο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!