Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Το Μέγαρο Μαξίμου και τα πρόσωπα – κλειδιά πίσω από την επικοινωνιακή ρητορική
[NewPost]: Το Μέγαρο Μαξίμου και τα πρόσωπα – κλειδιά πίσω από την επικοινωνιακή ρητορική

[NewPost]: Το Μέγαρο Μαξίμου και τα πρόσωπα – κλειδιά πίσω από την επικοινωνιακή ρητορική

Με άμεσο τρόπο απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου και στα δημοσιεύματα για το πόσο στοίχισε το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα, αλλά και στις καταγγελίες του ΚΚΕ περί οχλήσεων στο τηλεφωνικό του κέντρο. Επίσης το τελευταίο διάστημα φαίνεται ξεκάθαρα πως η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου έχει αποφασίσει να μην αφήσει να πέσει τίποτα κάτω. Και τα non paper αλλά και οι ανακοινώσεις για κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας είναι σχεδόν καθημερινά.

Δυο είναι τα πρόσωπα που χαράσσουν την επικοινωνιακή στρατηγική του Μαξίμου . Ο Θόδωρος Μιχόπουλος, διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού και «παλιά καραβάνα» της δημοσιογραφίας και φυσικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Θ. Μιχόπουλος, εμπειρότατος δημοσιογράφος γνωρίζει πολύ καλά πώς παίζεται το επικοινωνιακό παιχνίδι γι’ αυτό και είναι δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και από αυτόν περνούν όλα τα θέματα επικοινωνίας. Και αυτό που λέγεται στη δημοσιογραφική πιάτσα είναι πώς ο Μιχόπουλος έχει πάντα το τηλέφωνο ανοικτό για τους συναδέλφους και είναι πρόθυμος να απαντήσει για όλα τα θέματα. Συγκαταλέγεται στους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού και η επαφή μαζί του είναι άμεση και ουσιαστική.

Αλλά και ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, παρεμβαίνει όποτε χρειάζεται, ενώ είναι θετικό πως όταν απαιτείται, πραγματοποιεί όχι μόνο ένα αλλά και δύο briefing στους πολιτικούς συντάκτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!