Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Η μάχη Μητσοτάκη για την επιχειρηματικότητα και τα εθνικά θέματα στα Βαλκανια
[NewPost]: Η μάχη Μητσοτάκη για την επιχειρηματικότητα και τα εθνικά θέματα στα Βαλκανια

[NewPost]: Η μάχη Μητσοτάκη για την επιχειρηματικότητα και τα εθνικά θέματα στα Βαλκανια

Οικονομία και εθνικά θέματα βρίσκονται στο επίκεντρο των συναντήσεων που έχει από χτες σε Βουλγαρία και Σερβία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης . Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newpost.gr, στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι εκτός από το να βρει συμμάχους στα εθνικά θέματα, να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα και για το λόγο αυτό, τόσο στη Σόφια, όσο και στο Βελιγράδι, συναντάται με έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε Βουλγαρία και Σερβία αντίστοιχα.

Το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Πρόεδρος της ΝΔ, κατά τις συναντήσεις αυτές, είναι πως «μετασχηματισμος της ελληνικής οικονομίας περνάει μέσα από την εξωστρέφεια. Και επικεντρώθηκε σε δύο σημεία: Πρώτον στο πώς θα ενισχυθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό αλλά και στο πώς θα σταματήσουν να ιδρύονται “εταιρείες – φάκελοι” στις βαλκανικές χώρες και δεύτερον στο πώς θα γίνει προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επιχειρηματικότητα το οποίο παρουσίασε στους Έλληνες επιχειρηματίες. Κατά τις επαφές του υπογράμμισε την ανάγκη να έρθει γενναία μείωση φορολογικών συντελεστών στα επιχειρηματικά κέρδη ώστε «να αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο των επενδύσεων στην Ελλάδα», ενώ στάθηκε και στην ανάγκη καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και της μείωσης της γραφειοκρατίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!