Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Σε κρίση η Ένωση Κεντρώων – Με το ένα πόδι εκτός ο Σαρίδης
[NewPost]: Σε κρίση η Ένωση Κεντρώων – Με το ένα πόδι εκτός ο Σαρίδης

[NewPost]: Σε κρίση η Ένωση Κεντρώων – Με το ένα πόδι εκτός ο Σαρίδης

Κρίσιμες στιγμές περνά για ακόμα μια φορά η Ένωση Κεντρώων λόγω της αποστασιοποίησης του βουλευτή Θεσσαλονίκης, Γιάννη Σαρίδη.

Ο βουλευτής που υπέβαλε χθες την παραίτηση του από γραμματέας της ΚΟ του κόμματος είναι κυριολεκτικά πυρ και μανία με την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, όχι μόνο για τις κινήσεις του συναδέλφου του κ. Καβαδέλλα, αλλά και συνολικά τον τρόπο λειτουργίας.

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι μάλιστα συνεδριάζει η ΚΟ όπου και αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις αν και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost ο βουλευτής είναι κυριολεκτικά με το ένα πόδι εκτός.

Η ενόχλησή πάντως του κ. Σαρίδη δεν είναι καινούργια. Τα τελευταία γεγονότα ωστόσο στη ΔΕΘ σε συνδυασμό με την κάλυψη που δείχνει να παρέχει η ηγεσία στον κ. Καβαδέλλα συνιστούν την συνύπαρξη στην ΕΚ σχεδόν αδύνατη.

Σε κάθε περίπτωση, το ρεπορτάζ επιμένει πως ο βουλευτής που ήταν από τους πιο ενεργούς στην ΕΚ θα αναζητήσει τις προθέσεις των άλλων κομμάτων αναφορικά με την πρόταση νόμου που είχε καταθέσει για τη νομική κάλυψη των δανειοληπτών. Όπως λένε πηγές που έχουν γνώση των όσων συμβαίνουν μια ενδεχόμενη υιοθέτησή της θα οδηγούσε άμεσα σε… εξελίξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!