Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κρέτσος: Αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς
[NewPost]: Κρέτσος: Αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς

[NewPost]: Κρέτσος: Αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς

«Αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά 90,1.

«Ξεκινάμε ξανά από το μηδέν», απάντησε όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με τους δύο νέους υπερθεματιστές που έχουν λάβει τηλεοπτική άδεια . Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί την όποια απόφαση της Δικαιοσύνης και αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές.

Ο Λ. Κρέτσος είπε πως η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης δεν πρέπει να υπάρχει. Η κυβέρνηση, συμπλήρωσε, θα επανακαταθέσει την τροπολογία που προβλέπει τη διακοπή λειτουργίας σε πέντε μέρες για τα κανάλια που δεν έχουν λάβει άδεια. Παράλληλα, κάλεσε τη ΝΔ να ανταποκριθεί στην προσπάθεια της κυβέρνησης για συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης ανέφερε ότι είναι λυπηρό να εκφοβίζονται δημόσιοι λειτουργοί και κάλεσε όλους να αφήσουν τη δικαιοσύνη στο απυρόβλητο να κάνει τη δουλειά της. Εκτίμησε πως με τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν άλλαξε τίποτα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!