Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 13 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Κραυγή ΠΟΕΔΗΝ για κέντρα Υγείας: Πεταμένα λεφτά του ελληνικού λαού για «κτίρια φαντάσματα»
[NewPost]: Κραυγή ΠΟΕΔΗΝ για κέντρα Υγείας: Πεταμένα λεφτά του ελληνικού λαού για «κτίρια φαντάσματα»

[NewPost]: Κραυγή ΠΟΕΔΗΝ για κέντρα Υγείας: Πεταμένα λεφτά του ελληνικού λαού για «κτίρια φαντάσματα»

Μεγάλη έρευνα για κέντρα Υγείας ανά την Ελλάδα που… σαπίζουν αχρησιμοποίητα πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ .

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, τα οποία για διαφορετικούς λόγους, δεν χρησιμοποιούνται, ενώ είναι εξοπλισμένα και με ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία θα μπορούσαν να σώσουν ζωές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: ”Κατασκευάστηκαν μεγαλοπρεπή και είναι κλειστά πολλά χρόνια. Πεταμένα λεφτά του ελληνικού λαού. Εξοπλίστηκαν με ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας τα οποία σκουριάζουν στις ζελατίνες. Εγκαταλελειμμένα κτίρια. Πλιάτσικο από κλέφτες. Εάν λειτουργούσαν θα έσωζαν ζωές”.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει, επίσης, ότι ”Καλό θα ήταν η αναδιοργάνωση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης να ξεκινήσει από την λειτουργία των Κέντρων Υγείας φαντασμάτων.Η κυβέρνηση ας αφήσει τα σχέδια επί χάρτου για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και ας αναλάβει πρωτοβουλίες λειτουργίας των υπαρχόντων Μονάδων.Δεν είναι μόνο τα Κέντρα Υγείας τα οποία λειτουργούν χωρίς προσωπικό και βρίσκονται σε αδυναμία κάλυψης των λειτουργικών δαπανών.
Υπάρχουν και τα Κέντρα Υγείας φαντάσματα. Κτίρια που φτιάχτηκαν για να στεγάσουν Κέντρα Υγείας τα οποία δεν λειτουργούν. Εγκαινιάστηκαν προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία τους και συνεχίζουν να παραμένουν κουφάρια. Μόνο στις ταμπέλες αντιλαμβάνεται κανείς ότι εκεί έπρεπε να λειτουργεί Κέντρο Υγείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!