Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κουβέλης: Το ό,τι πήγα στο συνέδριο δεν σημαίνει συμμετοχή μου στην κυβέρνηση
[NewPost]: Κουβέλης: Το ό,τι πήγα στο συνέδριο δεν σημαίνει συμμετοχή μου στην κυβέρνηση

[NewPost]: Κουβέλης: Το ό,τι πήγα στο συνέδριο δεν σημαίνει συμμετοχή μου στην κυβέρνηση

Για την παρουσία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στο Πρακτορείο, τονίζοντας ότι ”δεν σχετίζεται με το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε ένα κυβερνητικό σχήμα”.

«Εξάλλου στη χώρα διαμορφώνονται δύο πολιτικοί πόλοι, ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Είναι φανερό ότι μιλάω για διπολισμό και όχι για δικομματισμό» είπε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: «Αυτός ο προοδευτικός πολιτικός πόλος πρέπει να στηριχτεί και να έχει σταθερή την πορεία του προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας. Η κίνηση η δική μας, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αναδεικνύει ακριβώς και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κράτους και συμπαρατάσσεται στην απόκρουση των σχεδίων για τη λεγόμενη αριστερή παρένθεση και τη δεξιά παλινόρθωση».

Για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι δεν είναι ούτε εύκολη ούτε ευθύγραμμη και σημείωσε ότι έχει απέναντί του «κοινωνικά συντηρητικές και οικονομικά νεοφιλελεύθερες δυνάμεις, αλλά και κέντρα του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!