Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Γ. Κουμουτσάκος στο «Ακραίως»: Δεν αποκλείουμε πρόταση μομφής για τον Π. Καμμένο
[NewPost]: Γ. Κουμουτσάκος στο «Ακραίως»: Δεν αποκλείουμε πρόταση μομφής για τον Π. Καμμένο

[NewPost]: Γ. Κουμουτσάκος στο «Ακραίως»: Δεν αποκλείουμε πρόταση μομφής για τον Π. Καμμένο

Για την βία στην Καταλονία μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος στο «Ακραίως » και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, ενώ σχολίασε και το θέμα του κ. Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Είναι λάθος πρακτική αυτή του Ραχόι Δεν συζήτησε εξαντλητικά ένα πολύ σύνθετο ζήτημα, αυτό της ανεξαρτησίας της Καταλονίας. Η άσκηση βίας δεν λύνει τέτοιες κρίσεις. Αυτό είναι μια συνταγή μεγάλης αστάθειας στην Ευρώπη. Το αμετάβλητο των συνόρων είναι κρίσιμο στοιχείο για την Ευρώπη. Την θέλουμε ενωμένη όχι κατακερματισμένη. Το συγκεκριμένο δημοψήφισμα είχε χαρακτηριστεί από πολύ νωρίς αντισυνταγματικό. Να μην παρασυρθούμε συναισθηματικά από εικόνες. Επί επτά χρόνια έπρεπε να υπάρχει διάλογος. Τα ζητήματα αποσχίσεων εδαφών είναι πολύ σημαντικά».

Ο κ. Κουμουτσάκος πρόσθεσε επίσης ότι: «Η βία δεν είναι τρόπος λύσης τέτοιων ζητημάτων και δεν πρέπει να φτάνουμε εκεί. Τα κράτη που έχουν ενδεχόμενο αποσχίσεων δεν μπορούν να υποστηρίζουν Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Ραχόι που αφού γνώριζε το πρόβλημα, έπρεπε να κάτσει στο τραπέζι να το συζητήσει. Πρέπει να αποφεύγονται η μονομερής απόφαση αποσχίσεων κρατών. Είναι μια πολύ κακή πληγή αν ανοίξει. Τέτοια θέματα δεν πρέπει να είναι αποδεκτά στην Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!