Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κωστής Χατζηδάκης στην κυβέρνηση: «Ευχαριστούμε για το χαμόγελο που μας χαρίζετε»
[NewPost]: Κωστής Χατζηδάκης στην κυβέρνηση: «Ευχαριστούμε για το χαμόγελο που μας χαρίζετε»

[NewPost]: Κωστής Χατζηδάκης στην κυβέρνηση: «Ευχαριστούμε για το χαμόγελο που μας χαρίζετε»

Με την φράση «έχετε περάσει σε ανώτατη σφαίρα», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, απευθύνθηκε απόψε στην κυβέρνηση καταγράφοντας – όπως είπε – ένα «απάνθισμα» από τις «ευχάριστες νότες» και τις «εκπλήξεις» της κυβερνητικής πολιτικής της τελευταίες ημέρες.

Σε αυτό το πνεύμα και με σκωπτικό τόνο, ο κ. Χατζηδάκης απευθύνθηκε προς τα κυβερνητικά έδρανα και με αιχμή την τροπολογία που αφορά στην ημερομηνία των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών, διερωτήθηκε αν ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα την επανασύνδεση της ημερομηνίας δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογών, είναι ο ίδιος ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος είχε συνδέσει επί πάρα πολύ καιρό το νομοσχέδιο αυτό, με μια βασική, κατά τον ίδιο, τομή: την αποσύνδεση της ημερομηνίας των ευρωεκλογών από την ημερομηνία των δημοτικών εκλογών.

Ακόμη, κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι «χλεύασαν» την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του κ. Ερντογάν, να του πουν αν είναι ο κ. Ερντογάν ο ίδιος με αυτόν που συναντήθηκε ο πρωθυπουργός στο ΝΑΤΟ.

«Μας κατηγόρησε η κυβέρνηση ότι θέλουμε εμείς να κόψουμε τις συντάξεις. Ξέχασε όμως δύο λεπτομέρειες: Πρώτον, ότι η ίδια έκοψε τις συντάξεις και δεύτερον ότι εμείς καταψηφίσαμε» είπε εξάλλου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Για το θέμα της κατάτμησης της Β’ Αθήνας, ο κ. Χατζηδάκης είπε πως ενώ η ίδια κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση της ΝΔ για αυτό ακριβώς το θέμα, σήμερα το φέρνει ευκαιριακά και για να αποκομίσει κομματικά οφέλη, και υποστηρίζει πως τάχα φέρνει την ΝΔ σε δύσκολη θέση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!