Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κοντονής: Αδιανόητο να κρατούνται ακόμα οι δύο στρατιωτικοί
[NewPost]: Κοντονής: Αδιανόητο να κρατούνται ακόμα οι δύο στρατιωτικοί

[NewPost]: Κοντονής: Αδιανόητο να κρατούνται ακόμα οι δύο στρατιωτικοί

«Αδιανόητο» χαρακτήρισε ο Σταύρος Κοντονής να κρατούνται για τόσο μεγάλο διάστημα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.

«Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση ανεπίτρεπτη. Είναι αδιανόητο να κρατούνται για τόσο διάστημα, να έχουν ελεγχθεί τα πάντα και επειδή δεν υπάρχει επιβαρυντικό στοιχείο να κρατούνται χωρίς κατηγορητήριο. Είχαμε και την περίπτωση των δύο Τούρκων ναυτικών στην Κυλλήνη, και το δικαστήριο ήρε τη διοικητική κράτηση. Η Δικαιοσύνη κρίνει κατά περίπτωση και δεν κάνει συμψηφισμούς», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, τόνισε πως θα ήταν «εχθρική ενέργεια κατά της χώρας μας» η απαγωγή των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.

«Δεν διανοούμαι ότι η Τουρκία θα προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, επιθετική», είπε στον Real FM ο κ. Κοντονής και συνέχισε: «Διότι να επέμβει ένα ξένο κράτος και να απαγάγει πολίτες αυτό το θεωρώ απαράδεκτο και το θεωρώ εχθρική ενέργεια κατά της χώρας μας. Δεν πιστεύω ποτέ ότι το τουρκικό κράτος θα πράξει κατ’ αυτό τον τρόπο προς τους πολίτες που είναι στη χώρα μας. Οι ενέργειες αυτές σηματοδοτούν άλλη στάση και συμπεριφορά».

Σε σχέση με την επιστολή του Τούρκου ομολόγου του ανέφερε πως «έθετε το θέμα των Τούρκων αξιωματικών. Απάντησα αναλυτικά στις αιτιάσεις της επιστολής. Για την απόρριψη των αιτημάτων έκδοσης. Απάντησα σημείο προς σημείο και έθεσα των ζήτημα των 2 Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται χωρίς να έχει συνταχθεί κατηγορητήριο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!