Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ο. Κωνσταντινόπουλος στο «Ακραίως»: Καταγγελία για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής
[NewPost]: Ο. Κωνσταντινόπουλος στο «Ακραίως»: Καταγγελία για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

[NewPost]: Ο. Κωνσταντινόπουλος στο «Ακραίως»: Καταγγελία για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σε μια καταγγελία σχετικά με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Επί δύο χρόνια δυο εταιρείες, ανάμεσά τους και η Goldman Sachs, πήραν 15 εκατ. ευρώ για να πουλήσουν την Εθνική Ασφαλιστική . Mετά από δύο χρόνια αποφασίστηκε ότι ο κ. Κάλαμος δεν έχει τα λεφτά. Όταν άνοιξαν οι φάκελοι, αυτή η εταιρεία έβαλε δύο άτομα στο ΔΣ, μάθαιναν όλες της απόφασης για επτά μήνες και αφού πήραν όλα τα στοιχεία των πελατών κλπ. δεν βρήκαν πωλητή υποστήριξε και επανέλαβε: Επί δύο χρόνια δυο εταιρείες πήραν 15 εκατ. ευρώ για να πουλήσουν την Εθνική Ασφαλιστική , και βρήκαν πωλητή που δεν είχε ούτε βοσκοτόπι στην Αμερική».

“Θα πάμε ενιαία στις εκλογές και θα πάμε καλά”

Στην ερώτηση κατά πόσο είναι ενιαίο κόμμα το ΚΙΝ.ΑΛ., αφού αρκετές φορές η κ. Γεννηματά εκφράζει διαφορετική άποψη από τον κ. Θεοδωράκη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ισχυρίστηκε πως: «Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Υπάρχει μια εντολή 212.000 ατόμων και πρέπει να την τιμήσουμε όλοι. Μας δεσμεύει όλους να προχωρήσουμε μαζί» είπε και έριξε το «καρφί» του «Κατανοώ ότι κάποιοι είχαν φτιάξει ένα κόμμα και δεν θα υπάρχει πια. Είναι δύσκολο να έλθει η ομοιογένεια. Ενιαίο κόμμα δεν είμαστε ακόμα, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!