Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Koυμουτσάκος: Περάσαμε από την εποχή των προσθέσεων στην εποχή των αφαιρέσεων
[NewPost]: Koυμουτσάκος: Περάσαμε από την εποχή των προσθέσεων στην εποχή των αφαιρέσεων

[NewPost]: Koυμουτσάκος: Περάσαμε από την εποχή των προσθέσεων στην εποχή των αφαιρέσεων

«Μετά την απόφαση των Bρετανών να φύγουν από την οικογένεια κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για την αρχή του τέλους της ενωμένης Ευρώπης… Θα τους διαψεύσουμε ή θα τους επιβεβαιώσουμε;» διερωτήθηκε σε ομιλία του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος σε εκδήλωση με θέμα «Ευρώπη: κίνδυνοι και προκλήσεις» μίλησε για την επόμενη ημέρα μετά το «αντίο» της Βρετανίας στην Ευρώπη, κάνοντας λόγο για μια πρωτόγνωρη κατάσταση επισημαίνοντας ότι: «Σήμερα αντιμετωπίζουμε το BREXIT μιλώντας για 28-1.Κανείς όμως δεν μπορεί να πει ότι στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πλέον στην Ευρώπη, αύριο, ή μεθαύριο, δεν θα μιλάμε για 28-2 ή 28-3 κοκ.»

Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, δήλωσε ότι αυτή είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πρόκληση μετά το “Brexit”«Πολλά θα εξαρτηθούν σε πρώτο – ιδιαίτερα κρίσιμο – στάδιο, από τη διαπραγμάτευση των όρων του διαζυγίου Μεγάλης Βρετανίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιας διαδικασίας που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2017 με την επίσημη ενεργοποίηση του Άρθρου 50 της Συνθήκης.»

Σε ότι αφορά την Τουρκία και την σχέση της με την Ευρώπη ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!